Storvretabo sedan 1972 och bör­jade skapa i Art Quilt-teknik 2011, en kombination av både traditionella och moderna kvilttekniker. Mina tyger är handfärgade, ofta dekorerade med akryltryck eller applikation och maskinkviltade. Jag har gått kurs för flera internationellt kända textilkonstnärer och är medlem i SAQA (Studio Art Quilt Associates), SAQA Europe and Middle East och Uppsala Konstnärsförening samt har startat Art Quilt Circle med säte i Uppsala.
I september 2021 visades mitt verk AT THE BORDER på SAQA Europe and Middle Easts jurybedömda utställning Wide Horizons VII i Sainte-Marie-aux-Mines, Frankrike. Senare i år kommer den att visas på tre olika utställningar i USA. Två andra verk, ACORN från 2021 och NO TITLE från 2020 visas nu i SAQA Virtual Gallery – Plurality of Voices och No Limits.
Jag har deltagit i ett flertal av Uppsala Konstnärsförenings utställningar samt varit inbjuden gästutställare vid samlingsutställningar på Vänermuseet i Lidköping, Konst på väg i Tierps kommun, Kviltföreningen Rikstäckets utställningar i Sitges, Roskilde samt Birmingham.